Ofte stillede spørgsmål/FAQ

Hvad er Jeres åbningstider?
Apoteket har åbent fra 6-24, i tidsrummet 24-6 er det Steno Apotek i København, der har åbent. I akutte tilfælde kan man kontakte lægevagten, der kan formidle medicin indtil apoteket åbner igen.
Apoteket er pålagt at opkræve vagtgebyr (pt kr. 20,65) på hverdage mellem 20.00-08.30, lørdage fra 17.00 og søn- og helligdage. Recepter fra samme dag bliver ikke pålagt vagtgebyr.
I vagtperioden kan man ikke altid forvente samme hurtige ekspedition som i dagtimerne, da det netop er vagt.

Kan min medicin blive sendt ud?
Du kan godt få medicinen sendt ud (på hverdage). Det kan enten sendes med bud til din privatadresse eller med post. Sendes der med bud skal der lægges et forsendelsesgebyr på ekspeditionen på 99 kr,-. Vi sender ofte om eftermiddagen, med mindre andet er aftalt.

Hvis du har brug for at få sendt medicin ud på andre tidspunkter er du velkommen til at sende en taxa, eller få en ven eller pårørende til at afhente det for dig, hvis du har den mulighed

Apoteket har flere filiaer rundt om i Randers. Medicinen kan også afhentes på Assentoft Apotek, Dronningborg Apotek, Randers Nord Apotek eller vores filial i Aarhus: Aarhus Ceres Apotek

Er min recept kommet?
Du kan se dine åbne recepter inde på www.sundhed.dk, eller endnu nemmere bruge app'en "Medicinkortet". Den er virkelig god :-)

Hvad vil min medicin komme til at koste? 
www.medicinpriser.dk kan man se de aktuelle priser på medicin (og de sidste mange ugers priser også, hvis man er interesseret).

Generelle spørgsmål om medicinen
Man kan finde mange svar på medicinrelaterede spørgsmål på min.medicin.dk eller www.indlægsseddel.dk. Du må naturligvis altid ringe eller kontakte os på anden vis, hvis du har nogle spørgsmål, som vi kan hjælpe med svaret på.


Persondataforordningen af 25.maj (GPDR)
Hvis du ønsker at se vores politikker omkring opbevaring af personfølsomme data, kan du henvende dig på Sønderbros Apotek eller en af filiaerne for nærmere information.